Жителька Луцька не пускає своїх п’ятьох дітей до школи через коронавірус: як її покарали



У Луцьку мати забороняє своїм п’ятьом дітят ходити до школи. Як причину вона називає пандемію коронавірусу.

- джерело.

Мешканка Луцька позбавила своїх дітей школи. Ілюстрація


Суд оштрафував жінку на 1700 грн. Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду від 3 грудня, повідомляє ZAXID.NET.

Жителька Луцька Ольга М. забороняє своїм п’ятьом дітям – трьом донькам та двом синам – відвідувати школу. Всі вони навчаються у школі №13, і там їх не бачили від початку вересня до середини жовтня.

Заяву про відсутність дітей на заняттях подала адміністрація школи. Сочатку там намагались поговорити з матір’ю, але на дзвінки вона не відповідала, а батьківські збори ігнорувала.

У листопаді жінка письмово пояснила керівництву закладу, що дітей не пускає до школи свідомо – “через поширення коронавірусної інфекції”.

Суддя Світлана Рудська визнала жінку винною за ст.184 КУпАП про невиконання батьківських обов’язків та призначила 1700 грн штрафу. Також жінка має заплатити 454 грн судового збору. Сама вона на засідання не з’явилась.

Це вже вдруге, коли жінку судили через відсутність дітей у школі. Попереднього разу – у липні цього року. Згідно з матеріалами справи, у минулому навчальному році її троє доньок та двоє синів пропустили 70% занять. Тоді її оштрафували на 850 грн.

Волинська область досі перебуває у “червоній” зоні. Однак у школах, де всі 100% пацівників зробили обидві щеплення від коронаврусу, діти навчаються за партами.


Читайте також:


Залишити коментар: