У Калуші 44-річний водій “Toyota Camry” наїхав на 6-річну дитину



У Калуші 44-річний водій “Toyota Camry” наїхав на 6-річну дитину.

- джерело.

22 жовтня о 17:30 у Калуші на вулиці Пушкіна 44-річний водій автомобіля “Toyota Camry”, мешканець Калуша, на регульованому пішохідному переході наїхав на шестирічну дитину, яка перетинала проїзну частину дороги.

Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в КНП “Калуська ЦРЛ”, повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Нагадаємо, 14 жовтня о 19:40 у Калуші мотоцикл Suzuki наїхав на 6-річну дитину. Від отриманих травм вона померла дорогою до медзакладу. Про це Суспільне інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

У повідомленні йдеться, що ДТП трапилася, коли жінка, жителька Підмихайля Новицької територіальної громади, переходила дорогу з дитиною на вулиці Богдана Хмельницького у Калуші. Мотоцикл наїхав на неї на нерегульованому пішохідному переході. Після цього водій втік з місця події.

Від травм, отриманих в аварії, дитина загинула у дорозі до лікарні.

На сторінці Калуського міського телебачення Євгеній Білих оприлюднив відео з камер спостереження, на якому видно ДТП, яка трапилася у Калуші. Також відстежується маршрут мотоцикліста.

“Камери зафіксували його на кільці, що на вулиці Пушкіна, звідки мотоцикл попрямував проспектом Лесі Українки, вулицями Винниченка та Грушевського у напрямку села Пійло. Характерна деталь: у мотоцикла не світила передня фара”, — йдеться у повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: