У Чернівцях вихованців дитячих садочків хотіли годувати рибою з черв`яками



Неякісну морожену рибу виявили у дитячих садках № 51, №43, №22 та №14 в період останньої поставки цієї продукції.

- джерело.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради. Риба мала зовнішні ознаки ймовірного зараження гельмінтами.

Щодо цього випадку склали відповідні акти та направили звернення до Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області з проханням провести відбір проб мороженої риби «Хек», яка надійшла на склади дошкільних установ.

24 травня у присутності постачальника та представників Головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області, управління освіти міської ради провели забір зразків мороженого хеку, поставленого дошкільним закладам міста.

Постачальник продукції – ТОВ «Наладка-Комерц ЛТД». Договір з ним укладено 28 грудня 2018 року за результатами тендерних торгів на постачання замороженої риби «Хек» у дошкільні установи м. Чернівці.

Сума договору – 3 652 280 грн. з ПДВ. Обсяги поставки – 53 500 кг. Відповідно до умов договору впродовж 2019 року риба поставляється в кожний окремий дитсадок міста раз на тиждень.

На період перевірки в усіх дитсадках рибу вилучили з меню харчування. За результатами лабораторних досліджень приймуть рішення про розірвання угоди з постачальником неякісної продукції в односторонньому порядку.

Фото ЧМР


Читайте також:


Залишити коментар: