Путін зараз заздрить Зеленському: як показав себе президент за перші 100 днів



Нещодавно виповнилося 100 днів президентства Володимира Зеленського. За цей час стало зрозуміло що він цілком нове явище в українській політиці.

- джерело.

Про це в інтерв’ю журналу “Країна” говорить політичний оглядач Леонід Швець.

“”Слуга народу” – це Зеленський. Бренд, який наніс удар по конкурентам. В зарубіжних поїздках тримається, не пасує. При цьому всі розуміють, що поки він тільки навчається. У нього немає часу. Всім каже, що треба діяти швидко. Мовляв я на один термін, часу нема.

Це його манера. Тактично – буря і натиск. Така тактика вбиває політику. Що йому можна закинути? Що порушив регламент. Але через це не вийде Майдан. Його можливі потенційні опоненти зараз розгублені. Він яскрава пляма, до якої прикута увага, тому розмови на маргінесі лишаться непоміченими. Такого ще не було. Зеленський – це явище” – каже Швець.

“Путін зараз заздрить Зеленському. У нього немає такої підтримки, а головне – легальної. Нікого не треба бити кийком, Зеленьский і так може робити все, що захоче. Це і є його найбільше досягнення. Зеленський не економіст-реформатор. У нього для цього нічого немає. Він політична парасолька, яка дає енергію і волю на перетворення. Ми маємо думати про те, що буде після Зеленського. Можна провести прекрасні реформи, а потім дати задню. Маємо бути готові до наступних виборів, а не розгублені, як цього разу”, – додав він.


Читайте також:


Залишити коментар: