“Одна деталь, яка наводить жах”: У Мережі з’явилися нові подробиці жорстокого вбивства працівниці ВР



Вбивство парламентської гардеробниці Антоніни Шпір сталося неподалік від села Деминівка в Макарівському районі Київської області. Жінку шукали родичі після того, як вона поїхала на дачу і перестала відповідати на телефонні дзвінки.

- джерело.

Жителі маленького села Деминівка не можуть повірити, що їх землячки Антоніни Шпір більше немає в живих. Ще їх жахає те, що поруч з ними ходить жорстокий вбивця.

“Мотузка була професійно вузлами пов’язана, працював в рукавичках”, – розповідає місцева жителька.

Жінка розповідає, що вони ніколи не боялися ходити до маршрутки через ліс і поле (це єдиний спосіб дістатися до зупинки, відстань до якої становить близько трьох кілометрів. – Ред.).

Вбивство сталося в останній день червня. 66-річна Антоніна Шпір жила в Вишневому, під самим Києвом, але часто навідувалася в рідне село, де після смерті батьків доглядала за будинком і городом.

Жінка повинна була повернутися додому в той же день. Рідні почали шукати від самого будинку, звідки вийшла Антоніна Федорівна. Так вони і виявили її бездиханне тіло в кукурудзяному полі.

Деминівка і прилеглі села поліцейські прочісують вже другу добу. Опитують кожного, чи не бачив хто чогось підозрілого. Але поки ніяких зачіпок немає.

Відомо, що коли вбивця задушив жінку, він забрав з собою її сумку.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в знак пам’яті про Антоніну Шпір сьогодні близько її робочого місця у Верховній Раді поклав букет троянд.

“Тітка Тоня, спіть спокійно, ніяк не віриться, такий чудовий світлий чоловічок…”, – написав у Facebook народний депутат.

Всі згадують про тітку Тоню з теплом. З нею можна поговорити і випити чаю. Зараз в мережі говорять, що вона була ледь не найсвітлішою людиною у Верховній Раді.

З Антоніною Шпір 5 липня попрощалися в Вишневому, жінку поховали поруч з рідними.


Читайте також:


Залишити коментар: