“Це колишня дружина?: Потап показав фото в обіймах таємничої брюнетки. Фанати не впізнали Каменських



Репер Олексій Потапенко (Потап), який одружився на Насті Каменських в кінці травня, заінтригував своїх підписників в Instagram романтичним фото, на якому обіймає і цілує брюнетку в червоному комбінезоні.

- джерело.

Фото в соцмережі музикант підписав “Miss u babe” (Сумую за тобою, малятко) і позначив на ньому Настю Каменських. При цьому знімок був зроблений з такого ракурсу, що багато шанувальників відразу не впізнали Настю і почали сумніватися, що на знімку саме вона.

У коментарях користувачі порівняли Настю з прямим підібраним волоссям з актрисою Євою Лонгорія, дружиною соліста “Время и Стекло” Анною Андрійчук-Завгородньою і колишньою дружиною Потапа – Іриною Горовою.

Зрештою, користувачі визнали, що на знімку дійсно Настя Каменських. У такому образі співачка з’явилася на одному з ефірів популярного шоу “Х-фактор”. А фанати таке вже запідозрили.

Відзначимо, що весілля Потапа і Насті стало головною подією минулого місяця. Закохані кілька років приховували свої відносини і тільки в найбільш важливий день у своєму житті, поділилися своєю радістю з шанувальниками.


Читайте також:


Залишити коментар: