Розкрито страшні таємниці сім’ї Зеленських: «відривались пальці, руки, багато позбавлялися життя»



Журналісти дізналися, в якій обстановці президент Володимир Зеленський виріс

- джерело.

Представники ЗМІ відправилися в рідній для Зеленського Кривий Ріг і слухали розповіді місцевих жителів, яким там було життя в горезвісних 90-х.

Як і всю Україну, Кривий Ріг в кінці 80-х наповнився кримінальними елементами. Підлітки і юнаки з бандитськими схильностями об’єднувалися в спеціальні угруповання. У кожному районі була окрема банда, яка воювала з бандами з інших районів.

Таких людей називали “бігунами”. Вони дивно існували: брали дешеві наркотики, робили самопали і влаштовували кримінальні війни. “Бігуни” ходили по вулицях, лякали місцевих жителів і кидали один в одного саморобні гранати. Іноді їм відривало пальці і руки.

Місцеві повідомляють, що одного разу таку гранату кинули на дискотеці і там загинув молодий хлопець. Ніхто не знайшов винних, швидше за все, бандитів кришувала міліція. Доля “бігунів” була вирішена – вони ставали наркоманами і погано кінчали.

Сам Зеленський не займався подібним, так як народився в інтелігентній родині, яка вберегла його від попадання в подібні кола. Та й 95-й квартал не був активним у бандитизмі, повідомляє друг сім’ї.


Читайте також:


Залишити коментар: