Зять «на шухері», теща — в буді для пса: так в Польщі крадуть петрушку на кордоні



Ні-ні, це зовсім не жарт. Нетипову картину застали польські правоохоронці: зять стояв на сторожі, дружина ховалася за стовпом, а свекруха залізла в собачу будку після того, як накрала петрушку.

- джерело.

Про це повідомляє InPoland.net.pl, посилаючись на повідомлення місцевої поліції.

Цим, у двох словах, закінчився сімейний грабунок в ґміні Грубешів, метою якого була петрушка, що росла на сусідському полі, яке межувало з кордоном. Злодіїв спіймали завдяки тепловізорам.

Інцидент стався пізно ввечері, 14 жовтня. Патруль прикордонників на тепловізійних камерах помітив людей, які бігали в полі. Виявилося, що дві жінки збирали петрушку в мішки. Поруч стояв легковий автомобіль, а неподалік — чоловік. Коли офіцери прийшли запитати, у чому справа, жінки почали тікати.

Як було встановлено, чоловік із дружиною та свекрухою приїжджав туди вночі, щоб викрасти рослини. 38-річний мужчина стояв на варті, поки дружина та свекруха в той час гуляли по полю, визбируючи петрушку.

На місце події прибув і господар поля. Він помітив, що відбувається, і почав переслідувати злодіїв. Спочатку він наздогнав 36-річну жінку, яка намагалася сховатися за стовпом. Однак 53-річна пані виявилася найбільш винахідливою.

Вона сховалася в собачій буді, що стояла на одному з місцевих об’єктів. Коли її там знайшли офіцери, надворі поруч стояла собака на прив’язі.

Прибула також поліція. Офіцери покарали обох жінок за крадіжку петрушки. Кожна з них отримала штраф у розмірі 500 злотих. Тим часом вартість викраденої петрушки була оцінена в… 30 злотих.


Читайте також:


Залишити коментар: