“Знайшли бездиханне тіло і ніж біля нього”: У Києві 18-річний хлопець жорстоко зарізав кохану



У Києві правоохоронці виявили зарізаною у орендованій квартирі на Теремках 18-річну дівчину. Подія сталася напередодні ввечері, як стало відомо ТСН з власних джерел, підозрюваного у вбивстві вже затримали.

- джерело.

Напередодні батьки Анастасії, які живуть у Полтаві, не змогли дотелефонуватися до доньки. Попросили знайомого навідатись до оселі, яку та винаймала. Двері квартири були відчинені, біля бездиханного тіла дівчини експерти знайшли ніж.

У вбивстві підозрюють хлопця, з яким студентка зустрічалась. Консьєрж розповіла ТСН, що напередодні вдень цей хлопець зайшов до під’їзду, де жила Анастасія, і невдовзі вибіг через чорний хід, перевдягнувшись у інші речі.

Підозрюваного у вбивстві 18-річної дівчини у Києві правоохоронці затримали у Полтаві, пошукові заходи тривали всю ніч і сьогодні, 24 липня, в обідній час його затримали, повідомляє поліція Києва.

“Вчора ввечері до поліції Києва зателефонував чоловік, який повідомив, що його 18-річна донька, яка навчається у Києві, не виходить на зв’язок. Відразу було направлено за адресою її мешкання наряд патрульної поліції. На жаль, відчинивши двері наряд візуально побачив тіло дівчини зі слідами насильницької смерті. Вже в ході огляду встановлено, що дівчина була вбита, їй було нанесено численні ножові поранення”, – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

За словами Крищенка, серед вилучених на місці злочину доказів був одяг зловмисника, який той намагався відмити від плям крові. Підозрюваний – 18-річний хлопець, мешканець Полтави.

“Ще коли не було відомо про скоєння цього злочину, разом зі своїм батьком та адвокатом хлопець з’явився до поліції Полтави і надали заяву про те, що на нього було скоєно напад”, – зазначив очільник столичної поліції.

Попри цю заяву, хлопця затримали, оскільки поліція має достатньо доказів його причетності, в тому числі і записи з камер спостереження. Готується підозра, затриманий дає пояснення у справі.


Читайте також:


Залишити коментар: