Злата Огнєвіч про розрив із фіналістом “Холостячки-2”: Це було дуже жорстоко



Учасниця проєкту “Холостячка-2” Злата Огнєвіч зізналася, що болісно пережила розрив із фіналістом шоу Андрієм Задворним.

- джерело.

Андрій Задворний покинув Злату Огнєвіч - подробиці - фото 1

Про це вона зізналася у пост-шоу “Як вийти заміж” на телеканалі СТБ.

Відносини Злати та Андрія після проєкту були ідеальними: після повернення до Києва пара стала жити разом, але на публіці разом з’являтися кохані боялися.

Задворний щодня дарував співачці квіти, а Злата готувала коханому смачні сніданки.

Але через 1,5 місяці Андрій зрозумів, що охолонув до Злати і навіть тижневий тайм-аут не зміг розбудити колишніх почуттів. Він вирішив покинути співачку.

Злата Огневич зі сльозами на очах зізналася ведучому в студії, що неймовірно тяжко пережила розрив. Він плакала та кричала від болю.

“Це було дуже жорстоко і несподівано. У мене був просто був шок. Я і кричала, і плакала. Моїм сердцем проїхалися бульдозером, розкотили, принизили”, – сказала Злата.

Андрій покинув студію, а потім повернувся і теж зі сльозами на очах попросив у співачки вибачення. З його слів, він не хотів розбивати їй серце.

Дружню підтримку Златі надав інший учасник шоу та фаворит глядачів Максим Тарапата. У день розриву вони гуляли до пізньої ночі, а потім почали дружити та активно спілкуватися. Чи спалахне між ними іскра і чи зав’яжуться романтичні стосунки, залишається лише здогадуватися.


Читайте також:


Залишити коментар: