«Жінка почала кричати від болю, просити, щоб відкрив двері». У Івано-Франківську зафіксовано новий факт хамської поведінки водія маршрутки



Вчора на сторінці УТіЗ ІФ (офіційна група управління транспорту та зв’язку) соціальної мережі Фейсбук Nadya Yuzko‎ повідомила про неприпустиму поведінку водія однієї з маршруток.

- джерело.

«Доброго вечора, івано-франківці.

Хотіла розповісти про ситуацію,свідком якої я нині стала. В 19-30 сіла в маршрутку#28 на Мазепи, біля Сільпо (номерний знак 15-33). На Чорновола на зупинці стояла одинока стара жінка, яка попросилася під’їхати одну зупинку (наголошую, спитала дозволу). Від водія, як грім, з роздратуванням прозвучало одне слово «ні». Жінка вийшла.

Кожен почав оглядатися, щоб побачити скільки пенсіонерів.

Як виявилося, їхало всього п’ятеро людей, одна з них по посвідченню…..

Звичайно, кожен з п’яти, задавав питання водію” чому так, яке мав право?” Обуренню нашому не було меж.

А закінчення таке: коли я вийшла, то намагалася сфоткати номерний знак. Це побачив водій, закрив двері, притиснувши в дверях пасажира. Жінка почала кричати від болю, просити, щоб відкрив двері.

Фото вийшло розмите, бо водій, не побоюсь цього слова, тікав.

Хотілося запитати у наших вищих чинів, у перевізників, чому таке трапляється? Ну, насамперед, порушено права людини, адже троє пільгових місць в салоні.

Але найбільше болить оця бездушність, хамське відношення, отаке” бидлятство”……

Треба з такими водіями проводити профілактичні розмови і ” бити по кишені”. Колись бачила відео у фейсбуці, як АТОвці провели бесіду з горе-водієм, який висадив маму атошника. То трясся так, що через відео це відчувалося. Казав, що більше з його сторони таке не повториться

Не знаю кого в цьому випадку тегнути,тому лише Руслан Марцінків», – йдеться в дописі, пишуть Версії з посиланням на Правда.іф.


Читайте також:


Залишити коментар: