«Рот закрила! Щоб я тебе не бачив…»: жінка розповіла, як сходила на прийом до лікаря



Мешканка Володимира-Волинського розповіла, як сходила з донькою на прийом до лікаря-травматолога Володимир-Волинського ТМО.

- джерело.

Своє обурення Ксюша Гавришко‎ виклала у пабліку Ганьба княжого міста.

Подаємо допис без змін.

«Вирішила розповісти, як сьогодні сходили з донькою на прийом до травматолога А. Веремеєнко в 11кабінет. Сиділи в черзі не менше як 1,5год., а люди без черги все йшли і йшли, так як лікар відкривав з середини 9 кабінет і запускав своїх знайомих туди. Коли терпець мені увірвався і я заступила дорогу третій по черзі ” знайомій”, Веремеєнко вилетів до мене з скаженими очима і почав кричати яке я маю право так робити і т.і. На моє зауваження ” майте повагу” , він сказав – рот закрила! Шоб я тебе в себе на прийомі не бачив. Я звернулась до зам.головного лікаря, пан Веремеєнко ще там добряче на мене накричав, а заступник сказав, що він його не виховував і нічого йому зробити не може, працювати нема кому. Ще такої неповаги в житті свому не бачила!!! Дякую лікарям травматологам Березі ( який склав нашій донці руку, при важкому переломі) і Дорожовець, який сьогодні в відділенні прийняв нас і оглянув як справжній спеціаліст своєї справи. А ” лікарю” Веремеєнко , скажу- Бог палкою бити не проходить».

Думки коментаторів цього посту різні. Одні пишуть, що знають лікаря, як чуйного і хорошого спеціаліста. Інші ж радять писати на нього скарги у відповідні органи та управління. Аще люди нарікають на постійні величезні черги під кабінетом, де веде прийом лікар-травматолог.


Читайте також:


Залишити коментар: