Зеленський побудує нове місто, в Україні з’явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде



У Зеленського з’явився амбітний план

- джерело.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв створити в Україні нове місто, аналог Монте-Карло і Лас-Вегаса на березі Чорного моря. Про те, чи можливо це, передає OBOZREVATEL.

Заяву про створення абсолютно нового міста Зеленський зробив на конференції Yes. Передбачається, що український Лас-Вегас виросте в Херсонській, Миколаївській або Одеській облястях.

“Фішкою міста буде — “ігрова зона” і ще багато цікавих фішок можуть дати цьому місту. Розглядають варіант зробити там тимчасову зону вільної торгівлі”, що дає колосальні інвестиції і зацікавленість бізнесу. Зараз команда Зеленського опрацьовує різні варіанти і пропозиції для великого бізнесу”, — пишуть в телеграм-каналі “Легітимний”.

За словами економіста Василя Невмержицького, у цієї ідеї є кілька великих плюсів.

В Україну зайдуть мільйонні інвестиції;

Якщо на території створять вільну економічну зону, легалізують ігрові автомати, казино і так далі — це привабить туристів із сусідніх країн і також принесе гроші в бюджет;

Проект створить купу робочих місць;

З мінусів Невмержицький виділив:

Одеса, Харків та Миколаїв можуть втратити туристів;

Великі інвестори і міжнародні компанії через окремі причини (недовіри, або відсутності знань) можуть проігнорувати місцеві трудові кадри, і залучити іноземних фахівців.


Читайте також:


Залишити коментар: