Зеленський дав карт-бланш Кремлю та олігархам: що означає скасування відповідальності за незаконне збагачення



“Рішення Конституційного суду – це відверта прокремлівська операція проти України, яка реалізована людьми Медведчука та Коломойського. А головне – за повної згоди Зеленського та його офісу.

- джерело.

Більше того, такими рішеннями влада Зеленського провокує масштабний міжнародний скандал. Вже вчора, за даними інсайдів, до Зеленського телефонував тимчасовий повірений США у справах України. Розмова була не з приємних. Ніхто в світі не вірить що Зеленський не втручався в рішення КС.

Так, як більшість коштів від міжнародних партнерів + безвіз давалися під антикорупційну інфраструктуру – Україна матиме величезні наслідки від фактичного знищення інституційності НАЗК.

Чи хтось захоче нам давати тепер кредити? Ні. Чи хтось надаватиме допомогу такій державі? Ні. Безвізу і так вже немає з березня. Є безвиїзд. Не за горами коли його остаточно можуть скасувати.

А тепер ще гірше. Це внутрішні справи України. Поданням до КС займалися дві фракції/групи у ВР – ОПЗЖ Медведчука (вважайте Путіна) і “За Майбутнє” Коломойського. Тобто це напряму вигідно олігархам, кремлівським силам і прямо Кремлю. Адже розвалена інституційно Україна, без демократичних механізмів, без реальних засобів впливу на топ-корупціонерів – це те що потрібно.

Вони вже почали свій бліцкриг півднем та сходом після виборів. Тепер вони, через своїх людей у владі довалюють остаточно демократію в Україні.

І все це відбувається дякуючи одні команді – Зеленського, який поставив Медведчука та Коломойського вище Української Держави”.


Читайте також:


Залишити коментар: