Застілля закінчилось трагедією: Ревнивець відправив суперника на той світ



13 років може провести за гратами 29-річний житель Куп’янська за вбивство на грунті ревнощів.

- джерело.

Такий вирок виніс Балаклійський районний суд, повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Як ми розповідали раніше, трагедія сталася в Куп’янську в квітні минулого року. Під час спільного застілля засуджений приревнував свою співмешканку до друга. Щоб довести власну перевагу, ревнивець накинувся на 40-річного суперника з кулаками.

Він бив потерпілого руками та ногами. Однак і цього ревнивцеві здалося мало. Чоловік схопив шматок арматури і добивав нею жертву, поки той перестав подавати ознаки життя. Пізніше судово – медична експертиза встановить, що чоловік помер від отриманих травм на місці.

Вбивця ж вирішив позбутися трупа і заховати сліди злочину. Він на власних плечах відніс тіло загиблого до річки Оскіл і там втопив. Знайшли труп майже через місяць. Відзначимо, що поки тривали пошуки зниклого, його душогуб носив взуття загиблого товариша і навіть хвалився знайомим, що відібрав кросівки у коханця своєї співмешканки.

Як розповів заступник керівника Ізюмської місцевої прокуратури Олександр Михалик, чоловіка засудили до 13 років позбавлення волі. Він визнаний винним в умисному вбивстві.

Зараз вирок суду не набрав чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.


Читайте також:


Залишити коментар: