Євробляхери готують нову масштабну акцію: “Не дамо корупціонерам з минулого знову грабувати народ”



2 жовтня євробляхери запланували провести у Києві черговий мітинг

- джерело.

Наступного тижня у Киэвы відбудеться масова акція протесту – сотні, а то й тисячі учасників всеукраїнського руху АвтоЄвроСила, зберуться під стінами Верховноъ Ради.

Євробляхери не збираються забути про свої вимоги і готують нову масштабну акцію, щоб нагадати владі про них і показати, що власники нерозмитнених авто не збираються здаватись.

Уже за кілька днів, у середу, 2 жовтня євробляхери запланували провести у Києві черговий мітинг, щоб нагадати “автоолігархам” про свої вимоги. Про це власники нерозмитнених авто повідомили на Facebook-сторінці ГО АвтоЄвроСила.

У своєму зверненні, євробляхери закликали всіх небайдужих вийти на акцію, щоб нарешті вирішити питання доступного розмитнення для кожного українця.

Зазначається, що запланована акція пройде 2 жовтня в столиці під стінами Верховної Ради. Збори активістів о 6:00.

Євробляхери вимагатимуть скасовувати акциз, знизити ставку на розмитнення та усунути від з влади “автоолігархів”, лобістів та чиновників, яких вони вважають причетними до корупції.

Серед вимог євробляхерів – звільнення з посад голови митниці Нефьодова, а також його помічників: Назаренка і Власова.

Також активісти вимагають переглянути ставки розмитнення.

“Наша Акція- для кожного громадянина, який хоче купити якісний автомобіль. На українських номерах. Купувати найкращі автомобілі по своїй кишені, без боргів та кредитів.

Це- реальний шанс громадського суспільства захистити свої інтереси та показати “автоолігархам”, що ми контролюємо, що народ сильніший, народ переможе!”, – йдеться у зверненні євробляхерів.


Читайте також:


Залишити коментар: