Коли я розповім людям правду “прозріють” всі – Данилюк розповів причину свого звільнення



За інформацією джерела НВ, секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Данилюк вирішив залишити посаду через загострення відносин з оточенням Володимира Зеленського.

- джерело.

Як розповів співрозмовник, першою причиною звільнення став глава Офісу президента Андрій Богдан.

За його словами, керівник ОП намагався впливати на рішення РНБО.

Секретар РНБО Олександр Данилюк вважає, що на сьогоднішній день не існує механізмів, які допомогли повернути ПриваБанк його колишнім власникам.

Так, на думку Олександра Данилюка, спроби одного з екс-власників ПриваБанк українського олігарха Ігоря Коломойського повернути собі банк виступають в якості загрози стабільності фінансової системи країни. Дана заява надійшла від Олександра Данилюка під час ефіру телеканалу “Україна”.

Інформацію передає Діалог.UA . Він вважає, що націоналізацію провели в незаконному порядку. Відзначається, що банк справді не був платоспроможним і НБУ вивів його з ринку, слідуючи законодавству.

Екс-власники не зможуть повернути Приватбанк, так як держава інвестувала в фінансову установу більше 150 мільярдів гривень.

Другою ж причиною відставки Данилюка стало бажання олігарха Ігоря Коломойського, якого пов’язують з президентством Зеленського, збільшити свій вплив на українську політику і отримати компенсацію за націоналізацію ПриватБанку.


Читайте також:


Залишити коментар: