Які пророцтва Ванги збулися і які прогнози вона давала щодо України



Ясновидиця предрікала декілька важливих історичних подій

Пише - джерело.

Ясновидиця Ванга відома на увесь світ тим, що багато її пророцтв здійснилися. Окрім того, вона давала прогноз щодо війни в Україні.

Докладніше про пророцтва Ванги – читайте в нашому матеріалі.

Топ-4 передбачення Ванги, що збулися
Історики та біографи знаменитої цілительки підтверджують ряд достовірних пророцтв. Зокрема, вона передрікала чотири історичні події:

Празька весна. На початку 1968 року Ванга гоорила про “темні хмари” над Прагою. А вже через пів року радянські війська і війська Варшавського договору вторглися на територію Чехословацької Соціалістичної Республіки.

Період політичної лібералізації в Чехословацькій Соціалістичній Республіці, що тривав від 5 січня до 20 серпня 1968. Супроводжувався народними протестами проти радянського впливу.

Загибель підводного човна “Курськ”. 12 серпня 2000 року під час навчань затонув атомний підводний човен “Курськ” зі 118 людьми на борту.

Провісниця сказала: “Курськ поглине вода”, але тоді ніхто не зрозумів, як ціле місто може піти під воду.
Перебудова і розпад СРСР. У 1980-му році Вангелія пророкувала смерть останнього лідера держави, дестабілізацію і загибель режиму. Її пророцтво збулося через 5 років.

Теракт 11 вересня 2001 року. Ванга називала трагедію так: “Брати загинуть під ударами залізних птахів”.
Крім вищевказаних прогнозів, Ванга говорила про цифровізацію, наприклад: “Гроші зникнуть, і замість них будуть цифри”.
Які прогнози Ванга давала щодо України

Точних дат Ванга не називала, а саме трактування слів ясновидиці змінюється в залежності від подій. На жаль вірити на 100% ми не можемо, попри безліч передбачень, що збулися.

Існує версія, що Ванга прогнозувала Україні важкі часи, проте все зміниться, коли до влади прийде жінка. Саме вона перетворить нашу державу на процвітаючу.

За другою версією, ясновидиця бачила, що українська земля буде покрита чорною кров’ю, а війна триватиме 7 років, після чого світом правитимуть слов’яни.


Читайте також:


Залишити коментар: