Я вмираю, не можу дихати. Вибач, мамо”: моторошні подробиці про “фуру смерті”. “Жертви платили за…”



З’явилися подробиці про жертв, знайдених у «фурі смерті» у Британії.

- джерело.

Як відомо, у передмісті Лондона 23 жовтня було знайдено фуру з 39 трупами у ній. Стало відоме можливе громадянство трьох з загиблих й інші несамовиті подробиці трагедіїї, а також фото ймовірних жертв.

Про це йдеться у матеріалі BBC:

«Троє з фури могли бути громадянами В’єтнаму», – йдеться у статті. Так відомо про трьох жителів країни, рідні яких побоюються:

«Саме наші близькі могли бути у тій фурі». Зокрема мова йде про 26-річну Фам Ті Тра Мі, від дівчини не було новин вівторка:

«Раніше вона написала екстрене повідомлення про те, що не може дихати». Фам Нгок Туан, її брат каже, що вона, як принаймні відомо йому, заплатила контрабандистам майже 37 тисяч доларів:

«Мені дуже, дуже, шкода, мамо і тату. Моя поїздка в іншу країну не вдалася» та «Я вмираю, не можу дихати. Я вас дуже люблю мамо і тато. Вибач, мамо», – йшлося у повідомленнях, які родичі отримували від Фам Ті Тра Мі. Останнє ж прийшло від неї о 22:30 у вівторок – це сталося за дві години до того, як вантажівка прибула до термінала у Парфліті.

Відомо, що автівка тоді приїхала до Британії із Зебрюгге (Бельгія):

«Моя сестра зникла 23 жовтня на шляху з В’єтнаму до Британії, і ми не могли з нею зв’язатися. Ми побоюємося, що вона могла бути у цій вантажівці», – каже брат дівчини. За його словами, останнім її місцеперебуванням, про яке він знав, була саме Бельгія.


Читайте також:


Залишити коментар: