Я ж не л*х, якийсь! Зеленський терміново прибув до добровольців. Дав останній шанс



У суботу, 26 жовтня, президент України Володимир Зеленський приїхав до добровольців у Золоте на Донбасі, де має відбутися розведення військ, узгоджене в Мінську.

- джерело.

Про це повідомляється в одному з Telegram-каналів Національного корпусу “Останній блокпост Ні Капітуляції”

На перших кадрах видно, що президента запросили сісти і за чаєм обговорити обстановку.

“Ми ж гостинні”, – відзначили бійці.

Президент із посмішкою присів на дерево і приготувався вислухати добровольців.

“Серйозна розмова про відведення і фронт”, – сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Зеленський приїхав з метою, перевірити дотримання всіх умов та з інформацію про незакону зброю на цьому стихійному “блок-пості”, він ввічливо попросив добровольців прибрати всю зброю з будинку, і діяти згідно із законом.

“Хлопці дивіться, втомлюємось зупиняти об’єкти. Є демократія, а є ситуація в країні. Ми зараз до Вас серйозно звернемось, просто по-людськи. Просто заберіть зброю з будинку. Хлопці ви воювали. Питань не має і ми вас просто поважаємо. Хлопці, я все сказав, приберіть зброю з будинку”.

Президент підкреслив, що жителі за відведення військ, і сказав добровольцям, щоб вони прибрали зброю і стояли тут без неї.

Варто зазначити, що у президента виникла словесна перепалка з добровольцем Денисом, який почав йому розповідати про мітинги, капітуляцію, та переводити тему в інше русло.

На що Зеленський відповів:

“Послухай, я президент цієї країни, мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь, я тобі прийшов і сказав: зброю прибери. Ти мені не переводь на акції. Я хотів побачити в очах розуміння, а побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух стоїть і переводиш мене на іншу тему”.

Нагадаємо, розведення військ біля селищ Петрівське і Золоте. Це – одна з необхідних вимог для того, щоб відбулася зустріч у нормандські форматі.

Розведення сил мало б стартувати через 7 діб повної тиші на Донбасі, проте цього досі не відбулося.

Окрім того, низка громадських активістів та учасників бойових дій виступили проти розведення військ, називаючи цей процес “капітуляцією перед Росією”. Зокрема, на початку жовтня ветерани бойових дій на Донбасі прибули Золоте , саме з ними розмовляв президент.


Читайте також:


Залишити коментар: