“Я стрибнув у потік слідом за дітьми”: підліток врятував життя двом дітям (фото, відео)



15-річний хлопець врятував із річки двох маленьких дітей, яких знесло течією.

- джерело.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на прес-службу обласного управління Національної поліції.

Інцидент трапився у Житомирі.

Кілька днів тому, повертаючись додому з навчання мостом через річку Кам’янку, 15-річний учень місцевого ліцею Євген Венгерський помітив, як 2-річна дівчинка та її 4-річний брат стрибнули у воду і ледь не потонули.

“На березі біля самої води ми побачили двох геть маленьких дітей, дівчинку і хлопчика. Поряд на галявині сиділи дорослі, але було видно, що до цих дітлахів вони не мають відношення. Раптом обидва малюки стрибнули у воду. Течія миттю збила з ніг меншу дівчинку і віднесла від берега, хлопчика теж почало відносити. Зрозуміло, що вагатися не було часу і я стрибнув у потік слідом за дітьми”, – зізнався ліцеїст Євген Венгерський.

Хлопець швидко витягнув дівчинку з води, а другу дитину допомогли вже витягнути дорослі. Малюки злякалися і не могли сказати, як їх звуть, і де живуть. На місце події приїхала поліція та викликала лікарів. А молоді рятувальники вирушили додому, коли дорогою побачили заплакану жінку, яка шукала своїх дітей.

“Я подумав, що це може бути матір тих діточок, а вона підтвердила, що шукає своїх 2-річну доньку і 4-річного синочка”, – каже Євген.

В той же вечір згорьована жінка зателефонувала на “102” і забрала малюків з лікарні. Правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду.


Читайте також:


Залишити коментар: