“Діти захочуть стати гомосексуалістами”: сексологи обурились через шкільний предмет



Організація сексологів України виступила з різкою критикою уроків сексуального виховання в школах. У заяві йдеться, що такі уроки пропагують гомосексуалізм.

- джерело.

Про це пише “theБабель“.

Заява викликала обурення, зокрема, серед ЛГБТ-активістів, які готуються до тижня прайду в Києві – він триватиме з 14 по 22 червня, а на 17 червня запланований Марш за права людини.

Повідомляється, що 30 травня Асоціація сексологів та сексотерапевтів України опублікувала заяву з заголовком “СТОП СЕКСУАЛЬНІЙ ОСВІТІ В УКРАЇНІ”. У ньому сексологи виклали власний погляд на те, як повинні виглядати уроки сексуального виховання в школах.

В асоціації впевнені, що дітям не можна нічого говорити про гомосексуалізм; викладати цю дисципліну потрібно окремо юнакам і дівчатам; і взагалі, дітей необхідно “орієнтувати” на моногамні і сімейні цінності.

Асоціацію створили в 2014 році, це громадська організація. У неї входять 55 сексопатологів і консультантів з сексуальності. Президент асоціації – Гарник Кочарян, сексопатолог і психотерапевт, професор кафедри сексології, медичної психології, медичної і психологічної реабілітації Харківської медичної академії післядипломної освіти. У 2018 році члени асоціації створили Національний інститут сексології та сексуального здоров’я (це теж громадська організація). Цей інститут організовує курси сексології в різних містах України, анонси розміщують на сайті асоціації.

У соцмережах заява сексологів викликала хвилю критики і гнівні коментарі від ЛГБТ-спільнот.


Читайте також:


Залишити коментар: