Я соромлюсь свого тіла: пацієнтка налякала навіть досвідчених лікарів



Хірурги зі стажем таке бачили вперше

- джерело.

Пробема, з якою прийшла на 5-й сезон проекту “Я соромлюсь свого тіла” Розель Хомутських, налякала не тільки глядачів, а й медиків.

Матір чотирьох дітей роками мучила зайва вага та гігантський за розмірами живіт. Вона навіть не була спроможна самостійно йти до клініки, кожен крок давався важко. Але хірурги все ж взялися за цей випадок:

“Першою реакцією на консультації Розель у мене було бажання відмовитися від проведення операції. Для телевізійної передачі, звичайно, легше вибирати пацієнтів з гарантованим результатом”, – зазначив Дмитро Слоссер.

Учасниця пройшла ретельне обстеження, цілий місяць перед складною операцією знаходилася під наглядом спеціалістів. “Фартух”, як його називала сама Розель (24 кілограми), видаляли чотири години поспіль. Але тепер на черзі – тривалий період реабілітації. На тілі жінки залишилася велика рана, яка буде заживати ще довго.

Зараз із нею працюють кваліфіковані дієтологи, навчають правильному харчуванню та здоровому способу життя, тому вже за кілька місяців вона нарешті зможе вільно рухатися і працювати.


Читайте також:


Залишити коментар: