«Взяв у батьків покататись»: 19-річний водій “Мазди” насмерть збив двох молодих дівчат



У Білоцерківському районі на Київщині сталася трагедія: вночі поліцейські, які патрулювали околиці села Піщана, на одній з вулиць виявили автомобіль «Мазда» з явними механічними пошкодженнями та тіла двох загиблих молодих дівчат поблизу нього.

- джерело.

Працівники поліції, які згодом прибули на місце події, встановили особи загиблих. Ними виявилися 18-річна жителька цього ж села та 16-річна столична мешканка. Імовірно, дівчата в пізній час поверталися додому дорогою, а водій мазди скоїв на них наїзд. Від отриманих травм вони загинули на місці. Сам керманич утік з місця події, залишивши автомобіль.

Під час розслідування стало відомо, що напередодні 19-річний хлопець, житель села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля «Мазда», який належав його батькам та виїхав в нічний час.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці спрямовують всі сили та засоби на встановлення місцезнаходження молодика, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду.


Читайте також:


Залишити коментар: