Вибачте, але ні: син Кабаєвої та Путіна не зможе отримати бажане громадянство



Уряд Швейцарії раніше цього місяця проголосував проти закону про автоматичне надання громадянства тим, хто народився на території країни. А один із синів президента Путіна та ексспортсменки Кабаєвої народився саме у Швейцарії і міг би претендувати на громадянство після досягнення 18 років, якби такий закон було ухвалено.

Пише - джерело.

Як повідомляє видання Le News пропозиція, висунута Стефанією Преціозо Батоу, федеральним парламентарієм з Женеви, про автоматичне надання громадянства тим, хто народився у Швейцарії, була відхилена 112 голосами проти 75 у федеральному парламенті Швейцарії. Якби закон було ухвалено, дитина, яка народилася у Швейцарії від батьків-іноземців і здобула освіту в Швейцарії, автоматично мала би право на отримання швейцарського громадянства після досягнення 18 років.

Проте противники цієї ідеї стверджують, що народження та виховання дитини у Швейцарії не гарантує інтеграції. До того ж, аналогічний закон уже було відхилено раніше у грудні 2021 року.

До чого ж тут син Кабаєвої та Путіна?

Річ у тім, що одного із синів ексгімнастка Аліна Кабаєва народила у Швейцарії. Допомогла спортсменці в цьому швейцарська гінекологиня з російським корінням, яка дружила з Путіним і переїхала до Швейцарії з Радянського Союзу понад 30 років тому.

За свідченнями, Володимир Путін має двох таємних синів від його коханки Аліни Кабаєвої. Гімнастка народила двох хлопчиків 2015-го та 2019-го. Перший хлопчик народився у Швейцарії в обстановці найсуворішої безпеки 2015 року. Саме він міг би отримати швейцарське громадянство в разі, якби цей закон було ухвалено.

Другий син Кабаєвої та Путіна народився в Москві 2019 року, і гінекологині довелося прилетіти на пологи Кабаєвої до Росії. Обидва рази президент на пологах не був присутній, що, втім, зовсім недивно. Кажуть, Путіну залишилося жити недовго, адже він бореться із раком. Вже, до речі, відомо яким саме.

А ще він активно думає про свого наступника. Деякі імена публічно вже були озвучені.


Читайте також:


Залишити коментар: