Вoнu нe зyпuнятьcя нi пeрeд чuм: Цe люди для яких нeмaє нiчoгo cвятoгo! Вчuнeнo ганебну провокацію проти Зeлeнcькoгo з метою дескридитувати його як президента



Замах на Зеленського скоєно в Тернополі.

- джерело.

Екс-Президент України Петро Порошенко, якого підозрюють у військових злочинах, повністю злетів з котушок. Вчора було скоєно замах на життя і здоров’я Президента України Володимира Зеленського.

Приватна армія Порошенко почала діяти по всіх фронтах.

Зараз вже йдуть не тільки погрози вбивства Президента України, а й конкретні дії.

Вчора був атакований Президент України Володимир Зеленський. За нашими даними, готувалося саме конкретне замах на життя і здоров’я Президента, проте Служба Безпеки України зреагувала бездоганно.

Відморозок з банди Порошенко намагався кинути в Президента бойову димову шашку, а ще в одного члена угруповання було вилучено муляж бойової гранати.

Дотримуючись наших даними з СБУ, Порошенко дав команду розхитати регіони України і здійснити державний переворот з подальшим вбивством Президента України.

Для цього використовується бойова група неонацистів і приблизно 5.000 «активістів», які переміщаються по країні за гроші виділені олігархом. Вони знаходяться на повному забезпеченні олігарха за гроші вкрадені у нас з вами!

Відзначимо, що днями раніше відверті неонацисти (ред. Вони публічно заявляють, що вони за Україну для українців, публічно виступають за СС Галичину і називають армію фашистів дружній) закликали вбити Президента України і здійснити державний переворот в Україні:

https://youtu.be/PvCvBe_syUA

Петро Порошенко злетів з котушок і якщо його не зупинити, він зупинить всю Україну.


Читайте також:


Залишити коментар: