“Хотів зробити їх рабами”: іноземець намагався вивезти українок закордон для “особливої” роботи



Громадянин Туреччини намагався вивезти українок у сексуальне рабство до Швейцарії.

- джерело.

Поліцейські затримали громадянина Туреччини, який намагався вивезти двох мешканок Маріуполя до Швейцарії у сексуальне рабство.

Про це повідомили в поліції та прокуратурі Донеччини. 45-річного турка затримали працівники управління по боротьбі з торгівлею людьми.

За даними слідства, 27-річна жінка, яка перебувала у складному соціальному становищі, за порадою подруги познайомилась у соціальній мережі із зазначеним іноземцем, що проживав у місті Піннеберг. Він пообіцяв їй заробіток у тисячу євро на тиждень за надання інтимних послуг та гідні умови проживання у Швейцарії.

Також турок запропонував жінці додатковий заробіток, якщо вона знайде ще дівчат для вербування. До України іноземець прибув зі спільником із Німеччини, який погодився відвезти жінок до Швейцарії.

«Після згоди двох «працівниць» зловмисник планував вивезти їх за межі України, проте при виїзді з Маріуполя вони були затримані поліцейськими», — йдеться у повідомленні.

Поліція вирішує питання про повідомлення громадянину Туреччини про підозру за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу. Максимальне покарання — від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.


Читайте також:


Залишити коментар: