“Вірус почав вражати цю категорію людей, існує єдиний спосіб врятувати органи”: медики про штам “Омікрон”



Штам “Омікрон” перейшов до радикальної тактики поширення серед людства. Медики повідомляють про масове зараження серед конкретної категорії людей, що сильно ускладнює ситуацію із пандемією та потребує радикальних заходів для реагування.

- джерело.

Ускладнення від хвороби можуть знищити внутрішні органи людини, а медики вказують тільки один шлях завчасного порятунку.

Як інформує “Molbuk”, штам “Омікрон” почав масово вражати дітей. У США зафіксували пік госпіталізацій дітей до 5 років. У них діагностують “Омікрон”.

Як повідомили у Центрі з контролю та профілактики захворювань США (CDC), наразі рівень госпіталізованих дітей віком від 5 до 17 років становить приблизно 1 на 100 тисяч.

За словами директорки відомства Рошель Валенскі, ця тенденція “засвідчує необхідність щеплення”. Вона додала, що у США повністю вакциновані проти коронавірусу лише 16% дітей віком від 5 до 11 років, а від 12 до 18 років – не більше 50%.

Раніше у США дозволили застосування бустерних доз вакцини проти коронавірусу від компаній Pfizer та BioNTech для підлітків від 12 до 15 років та для дітей від 5 до 11 років з ослабленим імунітетом.

Запис “Вірус почав вражати цю категорію людей, існує єдиний спосіб врятувати органи”: медики про штам “Омікрон” спершу з’явиться на Слово News.


Читайте також:


Залишити коментар: