“Він же Путін, хто його заразить”: Пєсков не вірить, що очільник Кремля може підчепити COVID-19



У Росії про такий поворот подій “не хочуть ні думати, ні говорити”.

- джерело.



Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає малоймовірним, що очільник Кремля Володимир Путін може захворіти на коронавірусну хворобу.

Про це він пишуть росЗМІ.

Відповідаючи на запитання “Чи є якийсь план, якщо хтось заразить президента (РФ Володимира Путіна – ред.)”, сказав, що вони виключили таку можливість. “Ну, слухайте, він же Путін, хто його заразить?” – сказав Пєско і додав, що про такий поворот подій йому “не хочеться ні думати, ні говорити”.

Він розповів, що весь персонал, який контактує з Путіним, дотримується карантину та необхідних правил епідеміологічної безпеки, а сам президент “як відповідальний громадянин Російської Федерації вакцинувався, потім ревакцинувався і ще взяв участь у додатковому експерименті з цією назальною вакциною”.

Також він сказав, що усі, хто має спілкування з Путіним, проходять попередній карантин або їх “особливо тестують”.

Нагадаємо, 22 листопада президент Росії Володимир Путін повідомив, що повторно вакцинувався від коронавірусу. А через два дні він уточнив, що ревакцинувався від коронавірусу подвійною вакциною, другу дозу якої прийняв у вигляді порошку через ніс. Згодом у Путіна виправдалися щодо його слів про вживання “порошку-вакцини”. Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков сказав, що Володимир Путін отримав вакцину у формі назального спрею від коронавірусу, яку чомусь назвав “порошком”, насправді вона – у рідкій формі.


Читайте також:


Залишити коментар: