Війна не буде довгою, Росія не “резинова”, – військовий із Сєвєродонецька



Війна Росії з Україною може бути не такою тривалою, як передбачалося. На нашому боці головне – мотивація.

Пише - джерело.

Сьогодні для українців головне не з’ясовувати стосунки, а бути єдиними. Адже домовитися з Росією – неможливо, і цього ніхто не хоче. Україні потрібна лише перемога. Про це 24 каналу сказав військовий та екснардеп Володимир Парасюк.

Ця війна не буде такою довготривалою, як усі про це говорять. Повірте, Росія – не резинова. Так, у них багато ресурсів та можливостей, але у них немає головного – мотивації, –
зауважив військовий.

Росіян треба зупинити
Парасюк поділився, звідки черпає мотивацію боротися до кінця. “Спершу я побачив Бучу та Гостомель, потім на Харківщині та Донбасі те, що вони роблять. Я дуже не хочу, щоб ця орда прийшла у ті міста, де вирує життя та бігають діти. Це суцільне зло, ненависть та вбивства”, – сказав екснардеп. Саме тому російських загарбників потрібно зупинити.

На думку Володимира, в окупантів просто немає шансів. “Як швидко вони вторглися, так само швидко вони й програють. Одного ранку ми можемо прокинутися, а війна закінчилася”, – говорить спікер. Він переконаний, що такою є реальність, російське вторгнення не буде розтягуватися на роки.

Бережіть себе та Збройні Сили України. Сьогодні це (перемога – 24 канал) – наше головне завдання”, – підсумував Парасюк.

Ситуація у Сєвєродонецьку: останнє
Військо держави-агресорки витіснило ЗСУ з центру Сєвєродонецька. Річ у тім, що росіяни мали перевагу в артилерії.
Ситуація у місті вкрай загострена. Російські загарбники нищать багатоповерхівки, а також об’єкти заводів “Азот” та “Склопластик”.
Наразі у Сєвєродонецьку тривають вуличні бої, ситуація змінюється щогодини. Для евакуації місцевого населення використовують кожне затишшя.
Окупанти нещадно б’ють артилерією по місту, що спричинює постійні пожежі. У мережі оприлюднили нові моторошні кадри.
Парасюк: Війна не буде довгою, Росія не “резинова” – дивіться відео


Читайте також:


Залишити коментар: