Відмовилася танцювати для друзів: за це чоловік побив дружину та зголив їй волосся (фото)



Міана Фейсала, чоловіка побитої жінки, а також його приятеля Рашида Алі заарештували за підозрою в злочинних діях.

- джерело.

У пакистанському місті Лахор чоловік разом із друзями побив свою дружину через те, що вона не погодилася танцювати на його прохання перед іншими чоловіками. Про це пише британська газета Daily Mail.

Асма Азіз поскаржилася на тортури та приниження в соціальних мережах і виклала свої фото після пережитого. Зі слів жінки, її волосся зголили та підпалили, а її саму роздягнули та побили залізними трубами. Постраждала стверджує, що поліція не захотіла братися за розслідування цього злочину та вимагала з неї грошей за проведення медичного огляду та підтвердження травм.

Після того, як скарга набула розголосу в Мережі, в ситуацію втрутився міністр із прав людини Пакистану. Відтак Міана Фейсала, чоловіка побитої жінки, а також його приятеля Рашида Алі заарештували за підозрою в злочинних діях.

Асма вже дала свідчення в суді. «Мій чоловік привіз двох своїх друзів до нашого будинку і попросив мене пити алкоголь і танцювати для них. Коли я відмовився, Фейсал, зав’язав мені ноги і став мучити мене. Коли я спробувала втекти з дому, мій чоловік вдарив мене віком люка», — розповіла вона.

Медичне обстеження засвідчило наявність у жінки численних синців на руках, щоках, травму ока, поріз на руці, а також ознаки черепно-мозкової травми. На думку медиків, постраждала не могла сама собі заподіяти таких ушкоджень або сфабрикувати ці травми.

Асма заявила, що продовжить боротьбу за справедливість. «Необхідною є зміна системи захисту жінок. Дія не може бути прийнята винятково на індивідуальній основі», — сказала вона.


Читайте також:


Залишити коментар: