Відкусив і з’їв: покинутий хлопець жорстоко помстився коханій. У новорічну ніч



24-річна мешканка Канади Еллісон Данилко готується до пластичної операції – після того, як ревнивий бойфренд Нік Греюаль відкусив їй ніс.

Як пише видання Metro, пара святкувала Новий рік в одному з нічних клубів Торонто, коли між ними спалахнула сварка. Після повернення додому ситуація тільки погіршилася. 30-річний Нік був у нестямі від ревнощів. Він почав її ображати. Данилко заявила, що йде від нього. Тоді він загнав її в кут в туалеті і раптово відкусив кінчик носа, який потім з’їв.

- джерело.

Дівчині вдалося втекти і звернутися за допомогою до сусідів, які викликали поліцію. «Я навіть не відразу зрозуміла, що у мене немає носа – поки через дві години не подивився в дзеркало. І була шокована », – розповіла канадка.

Наразі постраждала збирає 10 тисяч доларів на операцію. Хірурги можуть замінити кінчик її носа частиною її вуха.

Еллісон каже, що її хлопець і раніше виявляв насильство по відношенню до неї. У серпні 2019 року суд заборонив йому до неї наближатися. Пізніше Данилко повернулася до Ніку. Однак тепер між ними все скінчено. «Він намагався зруйнувати мою красу, але я не дозволю йому зруйнувати мій дух … сподіваюся, я можу допомогти іншим дівчатам і дати їм силу йти від чоловіків, які дозволяють собі домашнє насильство», – заявила Еллісон.


Читайте також:


Залишити коментар: