Сотні українців застрягли в аеропорту Італії, Ernest Airlines скасував рейси



Авіакомпанія Ernest Airlines скасувала кілька рейсів, в результаті чого в Італії застрягли більше сотні українців. Інформацію було оприлюднено на сторінці у Facebook міжнародного аеропорту Львова.

У львівському аеропорту повідомили, що сьогоднішні рейси Ernest Airlines EG298/EG297 Львів-Венеція-Львів скасовані, а пасажирам запропонують перебронювати квитки. Крім того, рейс EG223 Мілан (Бергамо)-Львів затримується з вильотом з Мілана до 15:00 (за розкладом 07:00).

- джерело.

Також час вильоту рейсу EG278 зі Львова в Неаполь переноситься з 09:20 на 17:40, зворотний рейс EG277 затримується з вильотом з Неаполя до 20:30. Рейс EG224 Львів-Мілан (Бергамо) затримується з вильотом зі Львова до 23:20.

Через проблеми з авіакомпанією Ernest близько 160 осіб застрягли в Італії. Ernest скасував рейс з Одеси та інших міст у Рим, запропонувавши вилетіти рейсом Неаполь — Київ.

Раніше в Італії зупинили ліцензію лоукостера Ernest Airlines. До 13 січня ліцензія залишиться в силі з урахуванням українських різдвяних свят, оскільки Ernest Airlines є лідером на ринку перельотів за напрямом Україна-Італія.


Читайте також:


Залишити коментар: