“Від злості її, аж розпирає”: Звіробій обізвала українських воїнів, які підтримали Зеленського. Дико таке слухати!



Скандальна Маруся Звіробій жорстко лаючись заявила, що прихильники Володимира Зеленського повинні відчепитись від Петра Порошенка і не звинувачувати його у всьому, що зараз відбувається у країні.

- джерело.

Про це вона сказала у своєму відеозверненні, опублікованому у спільноті “Клуб порохоботів”.

Так, усіх українських захисників, котрі голосували за Володимира Зеленського Звіробій назвала “п*дорасами та до*бойобами”.

“Понаходили вже туди, за бубочку голосували, Жріть тепер с*ка, г*вно, бо немає тепер для вас реформи харчування. Ви тепер армія, яка “отходе”…Хавайте тепер ложками і хулі тепер Порошенка згадувати”, – кричить на ролику Звіробій.

А інших прихильників Зеленського і всіх тих, хто її критикував після скандального відео, Звіробій назвала “робочим класом” і тими “хто просто дупля не дає, що відбувається в країні”.

При цьому волонтерка кинулась захищати Порошенка, мовляв, “не важливо, що у нього є дві фабрики у Росії”, хай стежать за Зеленським у нього ж нібито у Росії є три кіностудії.

Порошенка Звіробій вважає “єдиним, хто захищає Україну”.

Звіробій записала відеоролик на цілих 7 хвилин, половину з яких вона просто жорстко матюкається і викрикує незрозумілі слова, то російською, то суржиком.

Відео дуже швидко поширили в Мережі і люди вже активно пишуть коментарі під роликом. Комусь такий спіч волонтерки і жінки сподобався. Інші ж українці просто обурені і не розуміють, як може бути стільки злоби в одній людині, так ще й жінці.

“Хвора на голову, ідіотка, Вона хвора,нема ні ганьби ні стида, Мужик у спідниці..мат на мат..а де жіночність!!!, Це з якого дурдома її випустили, явно хвора..правда дуууууужеееее…очі коле, від злості аж розпинає…дико дивитись….”.


Читайте також:


Залишити коментар: