Величезні штрафи та позбавлення прав: для українських водіїв серйозно посилили покарання



Українським водіям розповіли про нові покарання та штрафи

- джерело.


Нові штрафи та покарання приготували для тих водіїв, хто є постійним порушником, адже не всі водії дотримуються правил дорожнього руху та регулярно, навіть після вилучення прав, продовжують керувати транспортним засобом. Про це повідомляє інформаційний портал “Стіна”.

Згідно з інформацією, в Україні мають намір посилити штрафи і покарання тим водіям, які втратили посвідчення водія рішенням суду, проте продовжують сідати за кермо і керувати транспортним засобом.

За таке правопорушення передбачено штраф, розмір якого становить 20 400 гривень відповідно до ч. 4 ст. 126 КУпАП. Водночас, за повторне таке ж порушення, загрожує суворіше покарання.

Розмір штрафу за повторне порушення вже становитиме 40 800 гривень, а суд має право позбавити водія-порушника права керувати автомобілем терміном від 5 до 7 років.

Фахівці зазначають, що водії можуть оскаржити таку кару протягом 10 днів. Своєчасно оскарження зупиняє дію ухвали до остаточного рішення суду.

Якщо водій не оскаржив рішення суду, то йому загрожує штраф у розмірі понад сорок тисяч і позбавлення права керування транспортним засобом строком від п’яти до семи років.

Сообщение Величезні штрафи та позбавлення прав: для українських водіїв серйозно посилили покарання появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: