В Ужгороді відбудуться антитерористичні навчання, містян просять носити із собою паспорти



Також можливе обмеження руху транспортних засобів і пішоходів на окремих вулицях міста.

- джерело.

9 жовтня в Ужгороді відбудуться антитерористичні навчання.
Про це повідомляє Управління СБУ в Закарпатській області.

“Підрозділи суб’єктів боротьби з тероризмом відпрацьовуватимуть заходи із припинення умовного терористичного акту в Закарпатському апеляційному суді”, – йдеться у повідомлення.

Як зазначається, у тренуваннях візьмуть участь підрозділи СБУ, Збройних Сил, Нацгвардії, Нацполіції, Державної прикордонної та надзвичайної служб, Держспецзв’язку, Служби судової охорони, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

“Навчання пройдуть в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів”, – зазначається в повідомленні.

Зокрема, можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів і пішоходів на вулицях Братів Бращайків, Олександра Довженка, Івана Крилова, Юлія Ставровського-Попрадова (колишня Маяковського), Небесної Сотні, Ференца Ракоці, набережній Незалежності.

Містян просять належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу.

“Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства”, – наголошують в відомстві.


Читайте також:


Залишити коментар: