Дружина Оззі Осборна розповіла про їх сексуальне життя – тепер історії Павла Зіброва не здаються такими вражаючими



Пам’ятається, одного разу в українських ЗМІ стала популярною новина про активне сексуальне життя 63-річного Павла Зіброва. Співак нібито не приховує, що досі сповнений сил, впевненості в собі та своїх вусах. Але ось минулого тижня 67-річна Шерон Осборн, дружина музиканта Оззі Осборна, заглянула на шоу каналу CBS та розповіла про стабільне сексуального життя з “принцом темряви”. А йому вже 71.

- джерело.

Як пише таблоїд Page Six, дружина та персональний менеджер Осборна стала гостею передачі The Talk, в якій їй поставили дуже особисте питання. Шерон почала жартувати, та все ж не стала приховувати, що її чоловік ще сповнений сил, нехай за останні 30 з гаком років його пристрасть і стихла.

“Всі ми знаємо, що сексу у Оззі було з надлишком. Це не секрет. Його вистачало на всіх, – посміялася дружина музиканта. – Зараз простіше. Раніше це могло бути тричі за день, а зараз вже значно менше. Скажімо, пару раз на тиждень, що нормально для тривалих стосунків”.

За словами Шерон, секс досі залишається для пари більше, ніж просто способом отримати задоволення, а цим може похвалитися не кожен: “Коли ви перебуваєте у стосунках, в них бувають злети і падіння. І в залежності від того, де ви знаходитесь в цих самих стосунках, ви любите один одного більше. Секс стає іншим, це вже не просто секс, а щось дуже особисте. Це бути з тією людиною, яку ти кохаєш”.

Шерон та Оззі Осборн одружилися в 1982 році. За роки стосунків пара виховала трьох дітей – доньок Емі, Келлі та сина Джека. Також у “принца пітьми” є троє дітей від першого шлюбу.
Останнім часом Оззі Осборн бореться з хворобою Паркінсона та наслідками колись травмованої шиї. Музикантові довелося скасувати світове турне і всерйоз зайнятися здоров’ям. Нещодавно папараці вперше побачили соліста Black Sabbath посивілим. Судячи з усього, поки Оззі не до іміджу “великого та жахливого”.


Читайте також:


Залишити коментар: