Під Херсоном мати втопила маленьку дитину в каналі через її хворобу: моторошні деталі



У Скадовському районі Херсонської області сталася страшна трагедія – 36-річна жінка втопила маленького сина в Північно-Кримському каналі через його важку хворобу.

- джерело.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в області.

Першим бити тривогу почав 41-річний батько дитини. Він повідомив у поліцію, що проживає в смт. Каланчак окремо від колишньої дружини, але кожен день бачив жінку з сином у дворі. Коли два дні поспіль він не міг застати їх вдома і на телефонні дзвінки жінка не відповідала, чоловік звернувся до правоохоронців.
Відзначається, що на місце відразу ж виїхали пооіцейські. Дитини вдома не було, а мати перебувала в пригніченому стані. Жінка стверджувала, що її син від народження страждав важкою недугою і недавно його стан погіршився.

“Зневірившись в його одужання, жінка разом з сином сіла в рейсовий автобус і поїхала до Скадовського району. Там вони вийшли на зупинці недалеко від Північно-Кримського каналу. Вона пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула в воду. Хлопчик потонув, а жінка змогла вибратися з каналу. Пізніше тіло дитини виявили у воді біля берега”, – сказано в повідомленні.

У даний час розпочато кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст.115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Також призначено низку експертиз, в тому числі і судово-психіатричну.


Читайте також:


Залишити коментар: