“В умовах війни ваша робота важлива”: Володимир Зеленський привітав співробітників радіо та телебачення



Президент України Володимир Зеленський привітав співробітників радіо та телебачення та наголосив, що в умовах війни їхня робота є важливою складовою національної безпеки та пошуку власної ідентичності. Про це він написав на сторінці у соцмережі Facebook.

- джерело.

“Кому з нас не доводилося слухати радіо дорогою на роботу? Подорожуючи у справах, з радіоефіру ми можемо отримати не лише музику та гарний настрій, а й корисну інформацію – новини та прогноз погоди. А ввечері вдома після метушливого робочого дня ми вмикаємо розважальні телешоу. Чи, може, – освітні телепередачі для дітей. Чи віддаємо перевагу серйозним документальним фільмам”, – написав Зеленський.

Він також додав, що телебачення та радіо є невід’ємною складовою нашого життя.

“За кожним теле- та радіопродуктом стоїть талановита й невтомна робота тисяч фахівців. Режисери та звукорежисери, диктори та ведучі, оператори, постановники – всі ті, хто творить та забезпечує якісну картинку й сигнал. Дякую за ваш професіоналізм, креативність, відчуття прекрасного, за постійний пошук нового та актуального, – додав президент.

“А в умовах війни ваша робота є важливою складовою національної безпеки та пошуку власної ідентичності. Давайте творити зміни в Україні разом! Зі святом!”, – уточнив Зеленський.

Нагадаємо, 16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв’язку.


Читайте також:


Залишити коментар: