В Чехії на заробітках помер українець, рідні просять допомоги у транспортуванні тіла



У Чехії 14 червня, в місті Пршибрам (Příbram) помер українець з Дніпра Володимир Дубовик.

Пише - джерело.

Родина навіки спочилого Володимира, просить усіх небайдужих матеріальної допомоги у транспортуванні тіла на батьківщину.

“Прошу всіх небайдужих відгукнутись на прохання про допомогу. В моїй сім’ї трапилось горе, помер мій рідний брат Дубовик Володимир 26.01.1974 року народження. Поїхав на заробітки в Чехію, і звітам нам повідомили 14.06.2021, що він помер. На транспортування його тіла в Україну потрібно 2000 тисячі євро, ця сума для нашої сім’ї непосильна. Дуже прошу допомогти”, – написав брат загиблого Іван Мальцев у Facebook.

Реквізити для допомоги: 5168 7573 5444 7262 – Мальцев Іван Євгенович.

Керівник міжнародного Похоронному Бюро Funeralia Олег Мілінський, яке займається міжнародними перевезеннями померлих, підтвердили факт смерті українця. Та повідомили, що уповноважений від родини щодо питань репатріації тіла з Чеської Республіки в Україну є брат спочилого Іван Мальцев.

Витрати на комплексні ритуальні послуги щодо репатріації тіла, оформлення документів, тощо – складають близько 2000 тисяч Євро.

Перевезення тіла пана Володимира Дубовика з Чехії до міста Таромське (Дніпропетровської області) заплановане на 24-25 червня.


Читайте також:


Залишити коментар: