Усик – Джошуа: букмекери визначили фаворита бою-реваншу



У другому бою між цими боксерами віддається перевага вже українцю.

Пише - джерело.

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF і IBO Олександр Усик захищатиме пояси у повторному поєдинку з Ентоні Джошуа, якого сенсаційно переміг у вересні 2021 року.

Точна дата бою стала відома лище нещодавно – поєдинок відбудеться 20 серпня у місті Джидда в Саудівській Аравії. Додамо, що спочатку поєдинок планували провести 23 липня, однак організаторам знадобилося більше часу для його організації, тому остаточну дату довелося посунути.

Своєю чергою, букмекери вже оприлюднили коефіцієнти на другу битву Усика з Джошуа і вони кардинально відрізняються від котирувань на перший бій. Тепер вже український боксер є фаворитом поєдинку.

На перемогу Усика можна поставити з коефіцієнтом 1.50. На те, що Джошуа зможе взяти реванш – 2.79. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, оцінена коефіцієнтом 19.00.

У ніч проти 26 вересня Усик переміг Джошуа одноголосним суддівським рішенням – 117-112, 116-112 і 115-113 і завоював титули IBF, WBO, WBA і IBO в надважкій вазі.
В активі 34-річного Усика 19 перемог (13 – нокаутом) у 19 поєдинках. Три з них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.
У доробку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 – нокаутом) і дві поразки. Вперше Ей Джей програв у червні 2019 року Енді Руїсу, але в грудні того ж року переміг мексиканця в реванші та повернув собі титули.


Читайте також:


Залишити коментар: