«УСІ МИ ГРІШНІ», – ЛУЧАНИН ПРО ХВОРОБУ, ХЕЙТ І ГРОШІ



Лучанин, який не так давно збирав гроші на лікування, Дарій Зажицький написав допис, в якому обурюється, що отримав стільки хейту. Лучанин також зазначає, що кошти, які йому допомогти назбирати небайдужі, не знадобилися на пересадку кісткового мозку, бо «був втрачений час».

Повідомляє - джерело.

*Допис додаємо в оригіналі

Про це він написав на своїй інстаграм-сторінці.

«Чому у людей такий стереотип… якщо у людини онкологія, то вона як, правило, помирає. Зараз у світі онкологія нормально лікується. Це не вирок. Це в Україні слово «рак» викликає якусь панічну атаку.
Чому люди думають, якщо в тебе #рак, то ти не маєш права на повноцінне життя?! і повинні себе у всьому обмежувати?
Ні, це не так! Онкохворі – це теж люди, які мають право на життя, як і всі інші … яким би воно не було. З Божою допомогою людина зможе подолати цю страшну хворобу, головне – в це вірити! Ви це можете!
Я з самого початку свого лікування ламав усі стереотипи про онкологію…
ніколи нікому не плакався, завжди ходив з посмішкою, був на позитиві, з вірою … Звичайно, життя дуже змінюється … Тільки після такої важкої хвороби людина може переосмислити своє життя і робити все для того, щоб воно було кращим, тільки в такі моменти людина починає цінувати своє життя і радіти кожному прожитому дню!
Так, я не виглядаю, як онкохворий, тому що протягом двох років я отримував великі дози гормонів, які знімали мій біль, але добавляли мені вагу. Люди оцінювали мене зовнішнє, хоча ніхто не знав, що в мене в середині, коли думками ти себе з‘їдаєш і не знаєш, що буде завтра.
Коли ти живеш тільки сьогодні, бо завтра може і не настати.
Коли приймаєш хімію, а думками вже прощаєшся з життям. Зрозуміють мене тільки, ті хто це пережив.
Я теж жива людина, і я теж, як і всі інші люди, можу помилятись у своїх діях, але ніхто і ніколи не має права після всього того, що я пережив ,знижчувати , висміювати мене, забирати у мене моє останнє здоров’я. Усі ми грішні.
В кожній людині живе Бог, і я перед собою чесний.
Я до сих пір не можу знайти всі відповіді на свої запитання. За що я заслуговую, коли чую від людей стільки поганого у свою сторону? Чим я заслужив ? Тим, що хотів жити й боротись за життя? Тим, що просив допомоги. Тих коштів, які були у моїх близьких і родичів не вистачало.», – йдеться у дописі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dariy 💙🦋 (@dariyyonly)


Читайте також:


Залишити коментар: