Уряд виплатить карантинні 8 тисяч ФОПам, які не отримали їх навесні



Українці, які не отримали навесні карантинні 8 тисяч, зможуть отримати їх у грудні. Невиплачені гроші надійдуть на їхній банківський рахунок, а переказ надходитиме з Ощадбанку. Оформити виплату вони зможуть через портал “Дія”.

- джерело.



Уряд дав другий шанс підприємцям та їхнім найманим працівникам, які не змогли навесні отримати свої карантинні 8 тисяч. Вони зможуть отримати їх тепер, у грудні.

Навесні, коли всім вплачували карантинні 8 тисяч, частина підприємців не змогла отримати гроші через помилки в реквізитах. Тепенр вони можуть їх виправити і повторно надіслати заявку через портал “Дія”. Звісно, за умови, що вони платили ЄСВ і не мають боргів перед бюджетом.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінсоцполітики.

“Інформація про необхідність подання повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунку для виплати допомоги надійде застрахованим особам від Мінцифри засобами порталу “Дія”, — йдеться у повідомленні.

Отримавши повідомлення від Мінцифри, підприємці матимуть змогу заново сформувати заявку на виплату карантинних 8 тисяч уже з правильними реквізитами та надіслати її через портал “Дія”. Заявку необхідно встигнути подати до 15 грудня. Тобто залишилось усього кілька днів, аби це зробити.

Після того Ощадбанк перекаже гроші в банк, де відкрито рахунок підприємця.


Читайте також:


Залишити коментар: