Українці за кордоном повертаються на батьківщину після перемоги Зеленського: «зробимо процвітаючою»



Українці, натхненні перемогою на виборах президента Володимира Зеленського, вирішують повертатися на батьківщину з-за кордону

- джерело.

Такі пости від наших співвітчизників, які виїхали в пошуках кращої долі за кордон, почали все частіше з’являтися в соціальних мережах.

Дане рішення приймають і молоді люди, які після школи відправилися на навчання за кордон і думали, де їм жити і працювати далі. Так, молодий українець Дарій Чубатенко поділився своїм рішенням в соцмережі Facebook.

Юнак написав, що він два роки провчився в Польщі і в день інавгурації Зеленського вирішив, що повернеться в Україну.

«Я два роки провчився в Польщі, але сьогодні вирішив повернутися в Україну і жити, творити і працювати на рідній землі і для рідної землі», – написав Дарій.

Він також додав, що з надією дивиться в майбутнє і вірить у свою країну, а рішення він прийняв свідомо.

«Спасибі, Польща, але я – додому! Я потрібен своїй БАТЬКІВЩИНІ! Вона мене кличе! І я не можу інакше. Я – українець!», – підсумував хлопець.

Перший коментар під цим постом залишив батько молодої людини: «Я знав, відчував, сподівався і вірив! Син, ти – СПРАВЖНІЙ!»

Також на рішення Дарія відреагували і українці: «Перша ластівка пішла. Молодець. Зробимо Україну процвітаючою країною», «Щастя вам на рідній землі».


Читайте також:


Залишити коментар: