Українці «пограли на нервах» бойовиків, яскраві фото: «Зустрічайте!»



В інтернет-мережі з’явилися фото, як українці запустили прапор країни на окуповану територію Донбасу

- джерело.

Як повідомляє Politeka, знімок опублікований на сторінку «Скажений Оскар» в Twitter.

«Полетів наш прапор! Донецьк, зустрічайте до Дня Святої Покрови і захисника України», – йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що українці прикріпили прапор України до кульок з гелієм. Це стало причиною бурхливих коментарів з боку користувачів.

«Молодці хлопці», «спасибі вам! Зі святом!», «красота! Спасибі», «Слава Україні», «Героям Слава», – пишуть вони.

Як повідомлялося раніше, на території одного з окупованих міст на Донбасі під покровом ночі з’явилися прапори України. Про це повідомив Віталій Овчаренко на своїй сторінці в Twitter.

«Окуповане Дебальцеве. Прапор України намальований сьогодні невідомими патріотами. Вони продовжують наполягати на тому, що Донбас-це Україна. П. З. Мені, під час війни, пощастило залишитися живим», — зазначив він.

На опублікованому фото видно, що невідомі патріоти намалювали прапор України на залізничному переїзді.

Як повідомлялося раніше, причиною війни на Донбасі є потреба Росії в слабкій Україні. Про це у відео-інтерв’ю Politeka розповів народний депутат і екс-комбат батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

За його словами, українці не повністю інформовані про ситуацію на Донбасі. Конфлікт будується на тому, що в плани президента РФ прописаний пункт інтеграції в Росії колишніх радянських територій, але ніяк не на надання автономного статусу ОРДЛО.

«Росії незалежна Україна не потрібна. Їй потрібна підконтрольна Україна. Всі фрази про втому від війни – це російська пропаганда. Людям не пояснили в чому причина війни. Депутати, які все пояснюють правильно, доступу до ЗМІ майже не мають», — говорить Семенченко.

Крім цього, дивно розраховувати на міжнародну допомогу у вирішенні конфліктів з Росією, коли українська влада торгує з РФ, а кум Путіна користується економічними преференціями та балотується у депутати, вважає політик.


Читайте також:


Залишити коментар: