У США затримали 13-річну дівчинку через загрозу однокласникам пальцем



У документах суду округу Джонсон йдеться, що дівчинка “загрожувала зробити насильство по відношенню до інших осіб з наміром залякати їх, викликати евакуацію, блокування або порушення порядку”.
13-річній дівчинці з Канзасу, США, було пред’явлено звинувачення в скоєнні злочину за наведення пальця у вигляді пістолета на своїх однокласників, повідомляє The Insider.

- джерело.

Однокласниця обвинуваченої із середньої школи Вестріджа запитала її, кого в класі вона б вбила, якби у неї була така можливість. У відповідь дівчина нібито склала пальці в жест, що нагадує пістолет, і направила його на чотирьох учнів, а потім і на себе.

Дівчину відправили в кабінет директора школи, і після консультації з іншими співробітниками навчального закладу, шкільний фахівець рекомендував її заарештувати. Дівчина була затримана поліцією і доставлена ​​до матері.

У документах суду округу Джонсон йдеться, що дівчинка “загрожувала зробити насильство по відношенню до інших осіб з наміром залякати їх, викликати евакуацію, блокування або порушення порядку”. Вона повинна з’явитися на слуханні в відділі у справах неповнолітніх окружного суду.

Дідусь дівчата каже, що все «вийшло з-під контролю», він вважає, що школа повинна була впоратися з інцидентом, що не залучаючи правоохоронні органи.


Читайте також:


Залишити коментар: