Українка розповіла, як її лікували від смертельної інфекції: «трохи миш’яку і…»



Українка вразила мережу своєю історією про лікування від кору і про те, як хвороба трохи її не вбила

- джерело.

Сумною розповіддю Марія Рудько поділилася на своїй сторінці в Facebook. Вона розповіла про те, що була щеплена від всіх інфекцій крім кору, так як в її медкарті є запис про те, що жінка нібито перехворіла на кір у віці 9 місяців. Однак, як з’ясувалося, хворобі все ж вдалося знову наздогнати Марію.

«При першій можливості йдіть натщесерце в найближчу лабораторію перевірити, що там у вас за антигенами, якщо треба вакцинуйтеся – МОЗ закупило досить якісні вакцини. Тому що в інфекційному боксі не прикольно. У реанімації не прикольно. Про можливі ускладнення почитайте самі. Тиждень не їсти і не спати теж не айс. Мені ще довго буде не прикольно», – поділилася з передплатниками жінка.

Її здивувало незвичайне лікування, яке вибрали для неї київські лікарі: спочатку вони кілька днів поспіль не дозволяли збивати температуру в 40 градусів, призначили гомеопатичні горошинки під язик, трохи миш’яку і віск з яйцем на грудну клітку.

Коли ця чудо-терапія не допомогла, Марію доставили в інфекційне відділення лікарні №9.

«У перший день мені зробили укол від температури в 7 вечора і до ранку ніхто не заходив і не цікавився, як я і чи допоміг укол. А температура росла собі, кнопки виклику медсестри не було, як і нікого на посаді, далі були судоми, страшно, не пам’ятаю, реанімація (там мене тиждень рятували, за що я дуже вдячна). З реанімації мене виписали в ту ж лікарню, і я поцікавилася, як звати на допомогу і чому немає кнопки, на що мені прокричали що “буде Європа, буде і кнопка!”», – розповіла Марія.

Українців сильно вразила історія жінки. У коментарях люди бажають їй якнайшвидшого одужання і називають її історію справжнім жахом.


Читайте також:


Залишити коментар: