Поліція розповіла офіційну інформацію про жахливу ДТП на Слов’янській в Ужгороді (ФОТО)



У Головному управлінні національної поліції Закарпаття розповіли подробиці жахливої аварії, яка сталась вчора на вулиці Слов’янській.

- джерело.

Вчора, 15 червня о 19:27 годині правоохоронці отримали повідомлення що в Ужгороді по вулиці Слов’янській трапилася ДТП з потерпілими.

На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що близько 19:15 годині, 21-річна мешканка Сваляви перебуваючи за кермом авто «Porsche Cayenne», не впоралася з керуванням виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця.

У результаті аварії, до лікарні госпіталізували трьох осіб: 21-річну водійку «Porsche Cayenne», її ровесницю мешканку с. Сторожниця, яка перебувала у авто у якості пасажира, а також водія «Ford Focus».

Стан чоловіка лікарі характеризують як вкрай важкий.

Відкрито провадження за статтею 286 ККУ, тобто порушення правила безпеки дорожнього руху з потерпілими. У ході слідства, слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту встановлять усі обставини аварії.

21-річну свалявчанку затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу. У справі триває досудове слідство.


Читайте також:


Залишити коментар: