У таборі на Буковині отруїлися 30 дітей



У 30-ти дітей, котрі відпочивають у літньому таборі в селі Репужинці Заставнівського району на Буковині, проявилися симптоми отруєння. Наразі в таборі працюють лікарі, які виясняють причини захворювання.
Про це повідомляє місцеве ІА АСС.

- джерело.

“Виклик про нездужання вихованців отримали фахівці Чернівецького обласного лабораторного центру МОЗ України. Як розповів журналістам цієї агенції заступник директора ДУ “Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України” Сергій Торський, сьогодні, 9 червня, отримали повідомлення про скарги на біль у животі та блювоту у 30-ти дітей, які відпочивають у таборі в Репужинцях. Наразі туди виїхали фахівці з лабораторії та медики Заставнівської ЦРЛ”, – йдеться в повідомленні.

За словами керівника ГУ Держпродспоживслужби Чернівецької області Олександра Александрюка, який наразі перебуває в таборі, у хворих дітей спостерігалася нудота та блювота.

“Але ситуація покращується. Комісія в складі Держпродспоживслужби та обласного лабораторного центру працює на місці. Встановлюємо, що могло спричинити захворювання дітей”, – каже він.


Читайте також:


Залишити коментар: