Зеленський зробив неможливе: Україні на допомогу прийде Італія, що відомо



Врегулювання конфлікту на тимчасово окупованій Донбасі є першочерговим завданням глави нашої держави, і він вже зробив в цьому напрямку перший крок. Про це пише Кореспондент.

- джерело.

Італія підтримує розширення участі Європи щодо врегулювання ситуації в нашій державі та навіть висловила готовність об’єднати зусилля з Францією і Німеччиною, про що сказав заступник міністра закордонних справ країни Манліо Ді Стефано.

У своєму інтерв’ю він підкреслив:

«На підставі перших слів нового президента України ми вважаємо, що є перспективи відновлення діалогу, щоб збалансувати ситуацію. Ми також вважаємо, що Євросоюз може відігравати велику  роль у виконанні Мінських угод, можливо, брати участь у моніторингу їх виконання, ніж поки займаються тільки Франція і Німеччина».

Крім цього, він зазначив, що Італія не проти брати участь в діяльності в рамках нормандського формату. Ді Стефано також підкреслив, що зняття санкцій з країни-агресора прописано в програмі італійської влади, починаючи з 2018 року, проте це стане можливим виключно після виконання Мінських угод.


Читайте також:


Залишити коментар: